OPG Ježić Zoran http://www.pcelarstvo-jezic.hr Na OPGu Ježič pčelarstvo je prisutno kroz tri generacije: djedovi Vlado i Stjepan te je nastavio otac Mladen, uz kojeg sam i ja, Zoran, zavolio pčele i med. Kasnije mi se u poslu priključila i supruga Dijana. Naše košnice s pčelama, ovisno o vrsti paše, držimo u Prigorju, Podravini te na području Samoborskog gorja. hr Bagremov med http://www.pcelarstvo-jezic.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/bagremov-med/36318

Prodajemo bagremov med koji je lagan i ukusan, zbog čega pripada najcjenjenijim vrstama prirodnog meda. Cijena iznosi 900 g/50,00kn. Med možete kupiti na našem kućnom pragu ili na sajmovima. Dostavu naručenog meda također jednom tjedno obavljamo na području grada Križevaca i okolice, dok u ostale dijelove zemlje te inozemstvo, proizvode šaljemo dostavnim službama, pri čemu se cijena uvećava za troškove dostave.

Saće u medu http://www.pcelarstvo-jezic.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/sace-u-medu/36320

Prodajemo saće u medu, a potražiti nas možete na kućnoj adresi, na sajmovima ili naručiti dostavom željeni proizvod. Pored slatkog okusa ima i ugodnu, slabo kiselu žicu zbog organskih kiselina koje se nalaze naročito u bagremovom i voćnom medu. .Također, posjeduje i fini miris koji potječe od eteričnih ulja biljaka s kojih pčele sakupljaju nektar. Cijena iznosi 900 g/70,00kn.

Kestenov med http://www.pcelarstvo-jezic.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/kestenov-med/36321

Kestenov med sadrži bogatstvo minerala od kojih se ističu željezo, fosfor, kalij, kalcij i magnezij, a od vitamina bogat je vitaminima A, C i skupine B. Kupiti ga možete po cijenu od 900 g/60,00kn. Prodaja je moguća dolaskom kod nas ili dostavom na Vašu adresu.

Pelud http://www.pcelarstvo-jezic.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/pelud/36322

Obogatite svoju prehranu i štitite svoje zdravlje konzumirajući pčelinji pelud s našeg OPG-a. Cijena iznosi 450 g/30,00 kn.

Adventski vijenci sa svijećama od pčelinjeg voska http://www.pcelarstvo-jezic.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/adventski-vijenci-sa-svijecama-od-pcelinjeg-voska/36695

Novo u ponudi! Uljepšajte svoj dom sa adventskim vijencem ručne izrade. Ono što naš vijenac izdvaja od drugih je prirodan izgled koji daju svijeće od pčelinjeg voska. Kontaktirajte nas putem internet stranice ili na broj mob:099/688-2108. Također nas možete posjetiti na Adventu u Križevcima gdje nudimo sve svoje proizvode.